Όροι Χρήσης

 
Καλώς ήρθατε στο www.smartclick.gr
Στην σελίδα αυτή θα βρείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας www.smartclick.gr  Κάνοντας χρήση της σελίδας μας συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.
 
Πνευματικά δικαιώματα
 
Στον ιστότοπο περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην ΕΤΑΙΡΙΑ και προστατεύεται από το Νόμο.
 
Όλα τα περιεχόμενα του ιστοτόπου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
 
Όρια ευθύνης
 
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.
 
Η ΕΤΑΙΡΙΑ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και σύνδεσμο σε άλλη ιστοσελίδα, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στις ιστοσελίδες αυτές Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.
 
 
Ευθύνη του χρήστη
 
Οι χρήστες κάνουν χρήση του www.smartclick.gr με δική του ευθύνη και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για:
 
    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΕΤΑΙΡΙΑ ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου
    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.
    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων
    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει, ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή και την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών
    Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων
    Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο
    Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
 
 
Όροι παραγγελίας
 
Μπορείτε να εισάγετε την παραγγελία σας με τρεις τρόπους.
 
    Μέσω του e-shop www.smartclick.gr
    Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο  210 300 1577
    Μέσω e-mail στο info@smartclick.gr
 
 
Οποιαδήποτε παραγγελία λαμβάνεται εκτός του ωραριόυ λειτουργιάς ( Δευτέρα - Παρασκευή  - 09:00 17:00  Σάββατο 09:00-14:00) θα προωθείται προς επεξεργασία στο επόμενο εργάσιμο ωράριο.
 
Οφείλετε να ενημερώνετε πλήρως τα στοιχεία της παραγγελιας σας οπως και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
 
Σε περίπτωση ελλειπών στοιχείων δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας.
 
Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να επαληθέυει τις παραγγελίες τις οποίες λαμβανει με όποιο νόμιμο τρόπο επιλέξει. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να επαληθέυσει μια παραγγέλια έχει το δικαίωμα να μην την εκτελέσει  μέχρι αυτή να επαληθεύθει.
Ολα τα μηχανήματα που διαθέτουμε εχουν πληκτρολόγιο τύπου qwerty αγγλικο-international.
 
Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή ή ολική προεξόφληση απο οποιαδήποτε παραγγελία και να μην εκτελέσει την παραγγελία αν η προκαταβολή ή η προεξόφληση δεν καταβληθεί.
 
 
Όροι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την εταιρεία Courier ACS.
 
Tα έξοδα αποστολής υπολογίζοντε αυτόματα κατα την διαδικασία παραγγελίας.
 
Αν η διεύθυνση αποστολής είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή η παραγγελία θα αποστολει στο πλησιέστερο κατάστημα ACS.
Ελάχιστα μεταφορικά 4 ευρώ
 
Οι παραγγελίες που λαμβάνονται εως τις 15.00 (Δευτέρα - Παρασκευή) θα αποστέλοντε την ίδια ημέρα εφόσον το προϊον είναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ στην αποθήκη μας.
 
Για παραγγελίες προϊόντων που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημέρωστε μέσω email για τον χρόνο αποστολής. Σε περίπτωση απόκλισης από τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής θα ενημερώνεστε εκ' νέου μέσω email για την αλλαγή.
 
Το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις  που προκύπτουν από  υπαιτιότητας τρίτων και αφού η παραγγελία έχει αποσταλεί από την έδρα της εταιρίας μας στην προκαθορισμένη ημερομηνία.
 
 
Όροι πληρωμής
 
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να πληρώσει την παραγγελία του με τους εξής τρόπους:
 
Αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,5€)
Η πληρωμή με αντικαταβολή, σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας, την ίδια στιγμή που θα την παραλάβετε στο χώρο σας, στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας με μετρητά.
 
Η αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.
 
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας
Πληρώστε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε ή χρησιμοποιήστε το online banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες που αναφέρονται παρακάτω.
Για καλύτερη εξυπηρέτηση, συμπληρώστε στην αιτιολογία της κατάθεσης, τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 
 
-EUROBANK-
Αριθμός λογαριασμού: 00260631560100477105
IBAN:GR9602606310000560100477105
Δικαιουχος:ΚΟΚΚΟΛΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-
Αριθμός λογαριασμού:  5054074866981
IBAN:  GR4701720540005054074866981
Δικαιούχος :ΚΟΚΚΟΛΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
-ALPHA BANK-
Αριθμός λογαριασμού: 987002340004600
IBAN: GR6201409870987002340004600
Δικαιούχος :ΚΟΚΚΟΛΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-
ΙΒΑΝ: GR7101106660000066661466004
Δικαιούχος :ΚΟΚΚΟΛΑΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 
Παρακαλουμε θερμά μετά την κατάθεση σας να μας αποστείλετε ενημέρωση για το ποσό της κατάθεσης, την ημερομηνία αυτής, την τράπεζα στην οποία έγινε καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τη παραγγελία σας.
 
Πληρωμή με πιστωτική κάρτα η χρεωστική κάρτα.
Παραγγελίες με πληρωμή μέσω κάρτας είναι δεκτές μόνο όταν έχουν πραγματοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη της κάρτας.
H παραλαβή της παραγγελίας με πληρωμή μέσω κάρτας γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητά σας.
Σε περίπτωση που αγοράζετε με εταιρική κάρτα, θα πρέπει το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.
Το κατάστημα έχει το δικίωμα πριν την αποστόλη του προϊόντος να ζητήσει απο τον πελάτη να αποστείλει τα αναλόγα έγγραφα για να γίνει η ταυτοποίηση.
Σε περίπτωση που ο πέλατης δεν αποστείλει τα έγγραφα αυτά η παραγγελία δεν θα εκτελείτε.
 
 
 
Εγγύηση-service

Το κατάστημα δεν διαθέτει τμήμα service.Για πληροφορίες σχετικά με το service των προϊόντων που αγοράζετε από το smartclick.gr  απευθυνθείτε στο site τού κατασκευαστή για να βρείτε το κοντινότερο επίσημο service σε εσάς.

H διάρκεια της εγγύησης ορίζεται και παρέχεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή και το επίσημο service που διαθέτει.

Το καταστημα δεν υποστηριζει την υπηρεσια DOA.
Σε περιπτώσεις όπου το προϊόν δεν λειτουργεί κατά την στιγμή της παραλαβής «Dead-On-Arrival» / «DOA» ή «DAP» / «Dead-After-Purchase» και επιθυμείτε αντικατάστασή θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Service Center του κατασκευαστή.

 
 
Όροι επιστροφών & ακυρώσεων.
 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν (εξαιρουντε τα προϊόντα που ειναι ειδικη παραγγελια build to order) σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο και στην αρχική του συσκευασία.
Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας του προϊόντος και εφόσον το μηχάμημα δεν είναι ελλατωματικό η αξία του αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την εταιρεία κατόπιν ελεγχου.
Ο τρόπος και τα έξοδα μεταφοράς προς την εταιρία μας καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλιση των προϊόντων είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη.


Σε όλες τις περιπτώσεις το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από τη νόμιμη απόδειξη αγοράς.
 
Η ακύρωση της παραγγελίας σας δύναται μόνο όταν πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών απο τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία.
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας μέτα το 24ωρο το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να δεσμευσει την προκαταβολή που έχει καταβληθεί.


 
 
 
Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παρόντων όρων όποτε αυτό θεωρεί ότι  είναι απαραίτητο.